Logo
Ejendomsrådgivning, værdiskabende, kompetent

Værdiskabende ejendomsrådgivning

 
Westphall Erhverv P/S - Ejendomsrådgivning med kommerciel tilgang
 
Westphall Erhverv P/S yder værdibaseret ejendomsrådgivning.
 
Mere end 25 års erfaring i såvel den finansielle sektor som i erhvervsmæglerbranchen danner baggrund for en kompetent og værdiskabende ejendomsrådgivning med fokus på håndgribelige og eksekverbare løsninger. Udgangspunktet er en kommerciel vurdering af de forhåndværende opgaver med henblik på at understøtte eller skabe cashflowet i en given ejendomsinvestering.
 
Mange løsninger ser gode ud på tegnebordet, men fokus på om målgruppen for projektet er til stede, og en holistisk gennemgang af bæredygtigheden af en given investering bør indgå i grundlaget for beslutning om håndtering af en ejendom. Erfaring om hvad der kan gå galt kan være relevant at have i bagagen, og risikoen for tab og uhensigtsmæssige udviklinger kan reduceres ved omhu - og ved at bruge de rigtige rådgivere.
 
Regnskabsindsigt og en finansiel tilgang til en ejendomsinvestering er afgørende forudsætninger for en korrekt vurdering af risikoen ved en given ejendomsinvestering - og korrekt prisfastsættelse og håndtering af en given ejendom er kompleks og kræver erfaring.
 
Peter Westphall kan kontaktes på tlf. 61 20 04 61, eller mail pw@we.dk 
 
 
 
powered by webex
Degnemose Alle 14A    2700  Brønshøj    Tlf: 61200461    pw@we.dk